**MAANDSPECIAL**
 
Buffet Veense winter
Hollandse haring met zuur en uitjes
Gerookte paling uit burgerveen.
Bruine bonen soep
Raas donders ,    kapucijners met spek, gebakken uien, piccalilly en zilveruitjes
Hollands stoofvlees van runder
Zuurkool stamppot naar het recept van onze chef
Boerenkool met worst.
Vers gebakken stokbrood.
Gekruide boter en zontomaat boter.

P.P. € 24.00

N.B. Deze buffetten zijn samengesteld voor tenminste 25 personen.
Voor gezelschappen v/a 10 personen zijn er natuurlijk ook mogelijkheden , echter zal de keuze van de gerechten iets beperkter zijn.

Wijn suggestie
Bajoz El Original (rood)

Bereken hier de buffetprijs voor "Veense winter"
 
Buffetprijzen per persoon
aantal
prijs
 
totaal
10 - 25 personen
€ 24,00
26 - 50 personen
€ 23,00
51 - 100 personen
€ 22,00
 
 
Natuurlijk kunnen wij zorgdragen voor het transport en het afleveren. Wij werken en transporteren 100% H.A.C.C.P. gecontroleerd en op de juiste temperatuur.
Al onze gerechten worden door ons keukenteam onder deskundige leiding bereidt in eigen keuken.
Aan de kwaliteit en versheid van onze gerechten en hun ingrediënten besteden wij 100% aandacht. Dit alles om tot een perfect eindresultaat te komen.