Wat in de jaren ’80 begon als een bescheiden snackbar met friet en een paar snacks, is inmiddels uitgegroeid tot een levendige cafetaria met meer dan 100 zitplaatsen – binnen én buiten.
Elke dag staat ons enthousiaste team van zo’n 25 medewerkers klaar om gasten te verwennen met een breed aanbod aan lekkere snacks. Maar dat is lang niet alles: je vindt bij ons ook verrassende lunchbroodjes, complete maaltijden, frisse salades en huisgemaakt ijs.
Catering? Ook dat doen we!
De Schelp is in Roelofarendsveen en omstreken een bekende naam – en niet alleen vanwege onze cafetaria. Ook voor catering op locatie kun je bij ons terecht. Van een goed verzorgde broodjeslunch of een uitgebreid buffet tot een snackkar op je feestje: wij maken het mogelijk!
De Schelp groeit – en ons team groeit mee!
De afgelopen jaren is De Schelp flink gegroeid. En dat merken we niet alleen aan onze zaak, maar vooral aan ons team! Inmiddels zijn we met zo’n 15 enthousiaste collega’s – een hechte club vol verschillende persoonlijkheden en talenten. Wat ons bindt? We doen elke dag ons best om de lekkerste snacks, frietjes, maaltijden en meer met een glimlach te serveren.
Iedereen is een onmisbare schakel in ons team. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn én kan blijven groeien. Daarom besteden we veel aandacht aan teambuilding, sociale vaardigheden, kennis over voeding en natuurlijk hygiëne.
Klinkt dit als een team waar jij bij wilt horen?
Goed nieuws: we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe, leuke collega’s! Bekijk onze vacatures of stuur je CV en een korte motivatie naar info@schelp.nl – wie weet zien we je snel!
Bij De Schelp doen we er alles aan om onze gasten de beste kwaliteit te bieden. We werken zoveel mogelijk met eerlijke, biologische en streekgebonden producten, en zijn altijd op zoek naar de lekkerste snacks en friet – van topkwaliteit natuurlijk.
Groener bezig, stap voor stap
We nemen ook onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom maken we steeds meer gebruik van duurzame alternatieven: denk aan stenen borden, papieren tasjes, biologische milkshakebekers, servetten en rietjes. Ons doel? In de komende jaren bijna al het plastic vervangen door milieuvriendelijke opties.
Voor bezorgingen in de buurt springen we op onze elektrische fiets – zo blijven we lekker snel én duurzaam.
Schoon en verzorgd, elke dag opnieuw
Hygiëne is voor ons topprioriteit. Dagelijks houden we de winkel schoon en fris, en elke maandagochtend gaat ons schoonmaakteam grondig aan de slag om elk hoekje en gaatje aan te pakken. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd kunt genieten van je frietje, snack of broodje in een schone en verzorgde omgeving.
Begonnen in de jaren 80 als kleine snackbar met friet en een klein assortiment snacks. Nu bijna 40 jaar later is De Schelp uitgegroeid tot een cafetaria met ruim 100 zitplaatsen binnen en buiten. De vitrine is gevuld met een breed scala aan heerlijke snacks. Ook zijn er verassende lunchbroodjes, maaltijden, salade’s, pizza’s en huisgemaakt ijs te verkrijgen.
De Schelp zoals het bekend staat in Roelofarendsveen en omstreken is ook druk op het gebied van catering en feesten op locatie. Van kleine hapjes, lunch en diner buffetten tot aan een feest helemaal op maat met bediening, aankleding en heerlijk eten. Het is allemaal mogelijk!
In de afgelopen jaren werd De Schelp steeds een beetje groter. Hierdoor kregen wij ook steeds meer werknemers die met alle liefde de gasten helpen. Een jong en hecht team met allerlei diverse karakters en talenten. Inmiddels een groep van zo’n 15 personen die dagelijks hun best doen om de lekkerste snacks, patat, maaltijden en nog veel meer voor u klaar maakt. Iedereen is een schakel in de ketting en zo vormen we een hechte groep met elkaar. Wij zijn trots op onze werknemers en proberen ze veel mee te geven op het gebied van teambuilding, sociale vaardigheden, kennis over eten en hygiene.
Wil jij je toevoegen aan dit leuke team? Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega’s.
Stuur dan je CV en motivatie naar info@schelp.nl
Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren aan onze gasten.
Eerlijke, biologische, streekgebonden producten. We proberen op het gebied van snacks en patat de beste kwaliteit aan te bieden.
Ook zijn we druk bezig met het grote plastic probleem in de wereld. We maken steeds meer gebruik van stenen bordjes, bio verpakkingen zoals onze papieren tasjes, bio milkshake bekers, servetten en rietjes. In de komende jaren streven wij ernaar om bijna al het plastic te vervangen voor een natuurlijk alternatief.
Ook hebben wij een elektrische fiets voor de kleine bezorg bestellingen in de buurt. Hierdoor hoeven wij minder met de auto op pad.
Hygiene is bij ons erg belangrijk! Door onze dagelijkse schoonmaak klussen houden wij onze winkel in een zo goed mogelijke conditie. Elke maandagochtend hebben wij een geweldig team die de winkel en alle hoeken en gaten schoonmaakt. Zo kunnen de klanten genieten van een heerlijk patatje, snack of broodje in een schone verzorgde zaak.
Uitbaters Martien en Ans hogenboom namen inmiddels meer dan 40 jaar geleden de snackbar en cafe restaurant over in Roelofarendsveen. Zij bliezen het pand en de zaak nieuw leven in door hard te werken en de gasten te voorzien van een heerlijk biertje, slaatje en huisgemaakte gehaktballen en hun passie voor het vak.
Na een aantal jaar werd de kroeg van de snackbar gescheiden en werd De Schelp overgenomen door dochter Wilma Hogenboom en Theo Norder die de snackbar in de jaren daarna naar een hoger niveau hebben getild.
In de afgelopen jaren is De Schelp flink vergroot door 3 verbouwingen. Het interieur veranderde met de tijd en het assortiment groeide hierin mee. Ook kwam veel catering werk om de hoek kijken met grote bedrijfsopeningen en gigantische diner buffetten.
Theo en Wilma Norder runnen al bijna 35 jaar De Schelp met veel passie en trots. Dit werd bekroond in het jaar 2012-2013 toen Snacksalon De Schelp zich de beste cafetaria van Nederland mocht noemen. Hier was de afgelopen jaren hard voor gewerkt met het hele team om een zo’n hoog mogelijke score te behalen bij alle vakjury die langs kwamen. Iets om trots op te zijn!
In 2018 zijn Marcel Norder, Frank Straver en Joyce Norder die al jaren werkzaam zijn bij De Schelp mede eigenaar geworden om Theo en Wilma te helpen met alle werkzaamheden. Zei streven ernaar om De Schelp te blijven vernieuwen, de gasten te verblijden met heerlijk eten en een goede service.
Uitbaters Martien en Ans hogenboom namen inmiddels meer dan 40 jaar geleden de snackbar en cafe restaurant over in Roelofarendsveen. Zij bliezen het pand en de zaak nieuw leven in door hard te werken en de gasten te voorzien van een heerlijk biertje, slaatje en huisgemaakte gehaktballen en hun passie voor het vak.
Na een aantal jaar werd de kroeg van de snackbar gescheiden en werd De Schelp overgenomen door dochter Wilma Hogenboom en Theo Norder die de snackbar in de jaren daarna naar een hoger niveau hebben getild.
In de afgelopen jaren is De Schelp flink vergroot door 3 verbouwingen. Het interieur veranderde met de tijd en het assortiment groeide hierin mee. Ook kwam veel catering werk om de hoek kijken met grote bedrijfsopeningen en gigantische diner buffetten.
Theo en Wilma Norder runnen al bijna 35 jaar De Schelp met veel passie en trots. Dit werd bekroond in het jaar 2012-2013 toen Snacksalon De Schelp zich de beste cafetaria van Nederland mocht noemen. Hier was de afgelopen jaren hard voor gewerkt met het hele team om een zo’n hoog mogelijke score te behalen bij alle vakjury die langs kwamen. Iets om trots op te zijn!
In 2018 zijn Marcel Norder, Frank Straver en Joyce Norder die al jaren werkzaam zijn bij De Schelp mede eigenaar geworden om Theo en Wilma te helpen met alle werkzaamheden. Zei streven ernaar om De Schelp te blijven vernieuwen, de gasten te verblijden met heerlijk eten en een goede service.