Over De Schelp

Welkom bij Snacksalon De Schelp

Begonnen in de jaren 80 als kleine snackbar met friet en een klein assortiment snacks. Nu bijna 40 jaar later is De Schelp uitgegroeid tot een cafetaria met ruim 100 zitplaatsen binnen en buiten. De vitrine is gevuld met een breed scala aan heerlijke snacks. Ook zijn er verassende lunchbroodjes, maaltijden, salade’s, pizza’s en huisgemaakt ijs te verkrijgen.

De Schelp zoals het bekend staat in Roelofarendsveen en omstreken is ook druk op het gebied van catering en feesten op locatie. Van kleine hapjes, lunch en diner buffetten tot aan een feest helemaal op maat met bediening, aankleding en heerlijk eten. Het is allemaal mogelijk!

Ons team

In de afgelopen jaren werd De Schelp steeds een beetje groter. Hierdoor kregen wij ook steeds meer werknemers die met alle liefde de gasten helpen. Een jong en hecht team met allerlei diverse karakters en talenten. Inmiddels een groep van zo’n 15 personen die dagelijks hun best doen om de lekkerste snacks, patat, maaltijden en nog veel meer voor u klaar maakt. Iedereen is een schakel in de ketting en zo vormen we een hechte groep met elkaar. Wij zijn trots op onze werknemers en proberen ze veel mee te geven op het gebied van teambuilding, sociale vaardigheden, kennis over eten en hygiene.

Wil jij je toevoegen aan dit leuke team? Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega’s.

Stuur dan je CV en motivatie naar info@schelp.nl

Kwaliteit, Hygiene & duurzaamheid

Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren aan onze gasten.
Eerlijke, biologische, streekgebonden producten. We proberen op het gebied van snacks en patat de beste kwaliteit aan te bieden.

Ook zijn we druk bezig met het grote plastic probleem in de wereld. We maken steeds meer gebruik van stenen bordjes, bio verpakkingen zoals onze papieren tasjes, bio milkshake bekers, servetten en rietjes. In de komende jaren streven wij ernaar om bijna al het plastic te vervangen voor een natuurlijk alternatief.

Ook hebben wij een elektrische fiets voor de kleine bezorg bestellingen in de buurt. Hierdoor hoeven wij minder met de auto op pad.

Hygiene is bij ons erg belangrijk! Door onze dagelijkse schoonmaak klussen houden wij onze winkel in een zo goed mogelijke conditie. Elke maandagochtend hebben wij een geweldig team die de winkel en alle hoeken en gaten schoonmaakt. Zo kunnen de klanten genieten van een heerlijk patatje, snack of broodje in een schone verzorgde zaak.

Een snacksalon met een rijke geschiedenis

Historie

Uitbaters Martien en Ans hogenboom namen inmiddels meer dan 40 jaar geleden de snackbar en cafe restaurant over in Roelofarendsveen. Zij bliezen het pand en de zaak nieuw leven in door hard te werken en de gasten te voorzien van een heerlijk biertje, slaatje en huisgemaakte gehaktballen en hun passie voor het vak.

Na een aantal jaar werd de kroeg van de snackbar gescheiden en werd De Schelp overgenomen door dochter Wilma Hogenboom en Theo Norder die de snackbar in de jaren daarna naar een hoger niveau hebben getild.

In de afgelopen jaren is De Schelp flink vergroot door 3 verbouwingen. Het interieur veranderde met de tijd en het assortiment groeide hierin mee. Ook kwam veel catering werk om de hoek kijken met grote bedrijfsopeningen en gigantische diner buffetten.

Theo en Wilma Norder runnen al bijna 35 jaar De Schelp met veel passie en trots. Dit werd bekroond in het jaar 2012-2013 toen Snacksalon De Schelp zich de beste cafetaria van Nederland mocht noemen. Hier was de afgelopen jaren hard voor gewerkt met het hele team om een zo’n hoog mogelijke score te behalen bij alle vakjury die langs kwamen. Iets om trots op te zijn!

In 2018 zijn Marcel Norder en Frank Straver die al jaren werkzaam zijn bij De Schelp mede eigenaar geworden om Theo en Wilma te helpen met alle werkzaamheden. Zei streven ernaar om De Schelp te blijven vernieuwen, de gasten te verblijden met heerlijk eten en een goede service.

Kom gezellig bij ons langs!

Geopend | Maandag t/m Zaterdag van 11.30 - 21.00 uur
Zondag van 13.00 - 21.00 uur